Blog - Yondering

En? Ben je 2017 goed van start gegaan? Voor mij is de jaarwisseling altijd wat dubbel. Want ja, er is een nieuw kalenderjaar van start gegaan, maar tegelijk zijn we nog maar net halverwege het schooljaar 2016-2017.

Wat mij betreft is dit dan ook een uitstekend moment om een tussenevaluatie te doen. Wat wilde je dit jaar bereiken in de school? En hoe staat het daar nu mee?

Stel jezelf eens onderstaande vragen. Neem er even de tijd voor, doe het niet te vluchtig, maar schrijf het op, of, nog beter: bespreek het met een collega. Je zal zien dat het je focus geeft.

1. Wat heb jij in 2016 gedaan waar je trots op bent? Waar wil je méér van? Hoe ga je daar in 2017 handen en voeten aan geven?

2. Wat heb je tot nu toe nog uitgesteld dat je toch graag zou willen doen? Wat houdt je hierbij tegen? Wat heb je nodig, waar kun je om vragen, om het toch voor elkaar te krijgen?

3. Waarmee feliciteer jij jezelf wanneer de zomervakantie begint? Welke groeistap, hoe klein of groot ook, heb je dan gemaakt?

Wil je leren Yonderen? Wil je ontdekken hoe je flexibeler, succesvoller en met meer plezier met problemen, uitdagingen en verlangens omgaat? Kom dan 27 januari naar mijn workshop ‘van onrust naar ruimte,’ er is nog plaats!

Cristel Broekhuis, directeur van basisschool De Griffel in Almelo zei over deze workshop:
"De workshop werkte voor mij enorm verhelderend. Nu ik snap dat iedereen creatief kan denken, ook ik, kijk ik anders naar uitdagingen omdat ik nu weet: er is meer dan maar één goede oplossing. Hiervoor hoeft de expertise en originaliteit niet per se van buiten te komen. Door te Yonderen leer je dit ook bij jezelf aan te boren."

Klik HIER voor meer informatie over de workshop en het aanmeldformulier.

Op het allerbeste onderwijs!

© Erna Reiken

PS: ik ben benieuwd naar jouw ervaringen en commentaar. Zet het vooral in de comments hieronder of natuurlijk op Facebook.

Gratis dit e-book downloaden en regelmatig geïnspireerd worden met artikelen over flexibel, creatief en innovatief handelen? Vul het formulier hieronder in! Je kunt je altijd eenvoudig weer afmelden.

Download 
gratis het e-book "In 5 Stappen Naar Jullie Beste Onderwijs"
dit veld niet invullen s.v.p.
>> Bekijk HIER de laatste blogERNA REIKEN
0624 978 220

erna@yondering.nl
Postadres:
Polderdijk 4
6914 KJ HERWEN


Regelmatig door Yondering geïnspireerd worden voor jullie beste onderwijs? Vul hier je naam en e-mailadres in.

Naam:

E-mail:

© Yondering | disclaimer | algemene voorwaarden | KvK 60155981 | vormgeving © Ontwerpstation