Gratis download met 10 regels - Yondering

Download hieronder het gratis e-book met 10 regels voor flexibele, creatieve, innovatieve denkers en doeners

Je hoeft er geen e-mailadres voor achter te laten, ik deel dit met je omdat ik mijn kennis en ervaring graag zo laagdrempelig mogelijk ter beschikking stel. Klik gewoon op de knop hieronder en het e-book opent meteen.

Ik ben natuurlijk heel benieuwd wat je ervan vindt. Was er een tip, reflecterende vraag of opdracht die je een nieuw inzicht heeft gegeven of vragen oproept? Die je anders naar je uitdaging heeft laten kijken? Laat het me weten via een e-mail of in de comments hieronder, daar doe je me een groot plezier mee.

"Als je blijft doen wat je deed, dan krijg je wat je kreeg." Het is natuurlijk goed dat je het e-book leest. Maar dan ben je er nog niet. Ik raad je aan om - een voor een, niet tegelijk! - de reflectieve vragen serieus te overwegen, liefst hardop met iemand te bespreken. En doe vervolgens de opdrachten ook echt. Alleen dan ontdek je wat er voor jou en je team nodig is om flexibeler en innovatiever om te gaan met de uitdagingen waar jullie voor staan.

Wil je hier meer hulp bij? Waarschijnlijk is de opleiding tot Innovatief Facilitator dan waardevol voor je. In deze opleiding ga je meteen aan de slag om het proces van flexibel en creatief denken helemaal in de vingers te krijgen. Je oefent, je experimenteert, je reflecteert en groeit in je rol als innovatief facilitator zodat samen vernieuwen plezier in plaats van gedoe geeft.

Interesse? Kijk HIER voor meer informatie.

Ik ben benieuwd naar jouw inzichten en commentaar naar aanleiding van het e-book. Deel het vooral in de comments hieronder of natuurlijk op Facebook, dat waardeer ik enorm.De workshop 'De 5 Stappen Naar Groots Onderwijs' is door Registerleraar.nl gevalideerd. Leraren die deelnemen aan deze training, werken actief aan hun bekwaamheid.“Wat mij verraste aan de training is dat ik veel nieuwe inzichten en energie heb gekregen. Ik heb besloten meer op deze manier te gaan werken waarbij ik rekening houd met de denkstijlen en de fases in groei en ontwikkeling.”

Rob Hendriks, afdelingsdirecteur Grafisch Lyceum Rotterdam

“De workshop De Vijf Stappen Naar Groots Onderwijs zette mij letterlijk aan het denken, en aan het werk! Ik leerde in korte tijd dat je als organisatie en als mens vaak vastgeroest zit in bepaalde denkpatronen en je leert hoeveel rijker oplossingen en antwoorden worden als je creativiteit toelaat in je denkproces. Erna begeleidt deze training met scherpte en humor, zodat alle aanwezigen in korte tijd tot ongekende mogelijkheden komen.”

Rinda den Besten, voorzitter PO-Raad

"Voor mij kwamen tijdens de workshop van Yondering innovatie en creativiteit van hun mystieke voetstuk af. Erna gebruikt hanteerbare werkvormen met een goede opbouw van de workshop. Ik heb ontdekt dat je groei en innovatie kunt leren, sturen en oefenen. Hoe? Dat leer je in deze workshop!"

Willem Schnoor, directeur VMBO, De Waerdenborch

"Erna leert je mogelijkheden zien waar je ze normaal gesproken laat liggen. Ze verzorgt workshops over innoveren en loskomen van denkpatronen, een prachtig thema voor leraar en leerling!"

Claudy van Valburg, intern begeleider Hof ter Weide en auteur 'Snap je kind!'

"Ik raad de trainingen van Erna absoluut aan aan anderen om inzicht te krijgen in hoe je een probleem samen oplost en buiten je comfort zone stapt."

Jennifer Klaui, teamleider Kindergemeenschap De Werkplaats

"Mooie workshop [over] creatief denken door Erna Reiken. Een aanrader! Het scherpt je denken en is goed toepasbaar in het onderwijs. "

Martin Bootsma, leraar basisonderwijs, Leraar van het Jaar 2011

"Ik zou de trainingen van Yondering absoluut aanraden omdat iedereen wil groeien en zich daarvoor wil inzetten, en op deze manier lukt dat WEL met veel positieve energie."

Kim Gaalman, leerkracht groep 5/6, Kindergemeenschap De Werkplaats

ERNA REIKEN
0624 978 220

erna@yondering.nl
Postadres:
Polderdijk 4
6914 KJ HERWEN


Regelmatig door Yondering geïnspireerd worden in creatief en innovatief denken? Vul hier je naam en e-mailadres in.

Naam:

E-mail:

© Yondering | disclaimer | privacy reglement | KvK 60155981 | vormgeving © Ontwerpstation